HISTORIE

GASTENBOEK

LINKS

Wat vinden we hier???
Hier kunnen jullie terecht als jullie willen weten tegen wie we de volgende wedstrijd spelen, wie er spelen.
(voor de insiders: wie heeft een "j" ,"n" of een "o").
Ook vind je hier terug hoe die ene wedstrijd ook alweer ging, en wie er speelden etc.
Verder zijn hier de keiharde feiten terug te vinden over wie het net vond en wie niet!!

Kortom:

- Programma
- (Wed)strijdverlagen
- Statistieken

Met dank aan Victor Jaspars die deze wedstrijdverslagen heeft vastgelegd!!

(WED)STRIJDVERSLAGEN
Wedstrijdverslag LOE BOYS vs. PIE MEDICAL:

Onze tegenstander trad aan in de outfit van Olympisch kampioen 1996 Nigeria
Dit feit maakte weinig indruk op de boys
8 van de 10 duels werden door ons gewonnen, en was ook de basis van onze overwinning.
Na het missen van een telraam aan goede mogelijkheden kwamen we op een (0-1) achterstand
Uit een corner knalde Roland Malik de gelijkmaker binnen (1-1)

Rust

Na een te kort tikkie terug jaap van onze laatste man kon een tegenstander alleen op onze keeper afgaan
Zijn geplaatste schuiver ging richting doel , Elske probeerde het naderende onheil nog te voorkomen
maar hij kwam enkele meters tekort om de bal van de doellijn te rammen (1-2)

Na een goed door de boys opgezette aanval, die over vele schijven liep kwam Eric alleen voor de vijandelijke keeper, hij rondde medogenloos af (2-2)

Hierna dreigde de wedstijd dood te bloeden , er kwam weer leven in toen Han een door de tegenstander afgevuurd projectiel uit de triangel ranselde
De match was beslist toen een tegenstander tegen Roel zei dat hij alleen maar kon schieten.
Onze grote zwarte krullebol mocht 2 x vrij aanleggen en trof evenzovelemale de roos (4-2)

Han Goessens,Ger Vissers,Jan Segers,Milan Schutte,Victor Dassen,Maarten Gubbels,( Cor Segers)
Eric v Caldenborgh,Roel Goessen,Guy Jaspars (Han Pittie),Roland Malik ( Nico Dassen),
Fons v.d. Weerdt

Han Pittie aan de bal...
Nigeriaan 'West' wacht hem op
Scrimmage voor het doel
Het was erg druk in de 16 meter van de tegenstander. Uiteindelijk werd toch nog 4x het netje gevonden...
en......mis!!!
Fons miste (alweer) een 100% kans, na een fraaie voorzet van Jan Segers. Fons was er sowieso niet helemaal bij, want hij dacht na het laatste fluitsignaal dat we verloren hadden met 4-2 ipv gewonnen. opmerkelijk!!
Guy Jaspars bedankt voor het verslag, Jan van Baal bedankt voor de foto's

12 mei 2001, Loe Boys–Veteranen Margraten: 1-1

Roland Malik, Victor Dassen, Victor Jaspars, Nico Dassen, Wim Vermazen, Eric van Caldenborgh, Roel Goessen, Cor Segers, Fons van de Weerdt, Ralf Houten, Gus Vermazen.

1-0: Fons van de Weerdt, 1-1.

Wedstrijd die in een aangenaam temperatuurtje werd gespeeld (ca. 26 graden). Het was de eerste keer dat we tegen Margraten speelde. Eerste helft gebeurde er eigenlijk te weinig met enkele kansen voor beide doelen. Aangezien 2 leden niet kwamen opdagen, begonnen we de wedstrijd met 9 man. Fons kwam na 10 minuten aanzetten en opende de score kort daarna. Er waren nog genoeg mogelijkheden om de wedstrijd al voor de rust af te maken, maar geluk en koelbloedigheid ontbraken. Een opvallende rol was weggelegd voor Ralf Houten, die de spirit alife hield. Met zijn rushes leek hij soms op zijn legendarische oom. Uiteindelijk kwam door een zwak moment op het middenveld de 1 – 1 nog onverwacht. Weer een wedstrijd niet overtuigend kunnen winnen.

Bijzonderheden: Nieuwe bal. Samen met het harde veld leverde dit soms fraaie situaties op van spelers die vol onder de bal doorvlogen. Verder het debuut van alweer een Vermazen, Gus in dit geval. Hij viel tijdens de 2e helft in en speelde een verdienstelijke partij. Het enthousiasme van hem had zijn weerslag op sommige andere spelers, helaas niet genoeg. De opmerking van de dag kwam voor rekening van Victor Dassen. Het feit dat Wim en Gus meevoetbalden, Piet grensrechterde en Fransesca langs de lijn stond te supporteren, ontlokte bij hem de opmerking: We beginnen wat op de Vosseboys te lijken.