HISTORIE

GASTENBOEK

LINKS

OOK IN DE ZAAL WORDT ER PAANSBAL GESPEELD!!!!
Ja niet alleen op het veld, maar ook in zaal zijn de Loe-Boys te vinden. Op dinsdagavond wordt er gespeeld vanaf 21:30. Ook zijn er af en toe oefeninterlands tegen vooral Belgische tegenstanders. Hiervan binnenkort een verslag!!

RUST!!!
Aangezien het winterseizoen haar uittreden heeft gedaan, zijn de Loe-Boys tijdelijk gestopt in de zaal, dat wil zeggen een rust periode. Zodat ze zich volledig kunnen richten op de veldwedstrijden!!
Als de zaalvoetbalperiode weer begint zullen we u op de hoogte brengen!!

Kom gerust eens kijken.
Laatste uitslag: 7-3 gewonnen ien Belgsch, lees de verslagen onderaan de pagina!!
De Loe-Boys weten in een sterke wedstrijd voor de derde 3 op rij te winnen van dezelfde tegenstander, ondanks enorme stankoverlast van het vorige duel!!
Foto's
Het is de bedoeling dat op deze pagina ook enkele foto's komen van Loe-Boys in actie in de zaal. Zo willen wij graag 't overbekende "hakkie" van Tuur Zut vastleggen, later meer.
Topscorers
Ook gaan we bijhouden wie er het vaakst of mooist scoort in de zaal. Van Jeroen Wijckmans kregen we het volgende lijstje over het afgelopen zaalvoetbalseizoen:

VOTSTOERNOOI
Ook het jaarlijkse Votstoernooi zal hier uitgebreid gerapporteerd worden. Binnenkort al een samenvatting van het laatste votstoenooi gehouden in "sporthal 't Vroendal".

votstoernooi: wie durft te spelen tegen de Loe-Boys in het hol van de leeuw???

Zaalvoetbalwedstrijdverslagenoverzicht

29-3-01, 20.00, sorry 21.00 uur St. Maartensvoeren

Les Enculeurs de Daelhem-Loe Boys 2-7

Guy Jaspars, Igor Reintjens, Victor Dassen, Victor Jaspars, Cor Segers, Roel Goessen, Wim Vermazen.

0-1: Victor Dassen, 0-2: Wim Vermazen, 1-2, 1-3, own but, 1-4, Roel Goessen, 1-5, Igor Reintjens, 2-5, 2-6, Roel Goessen, 2-7, Victor Dassen.

Wedstrijd die zeer voortvarend begon, met binnen 3 minuten een 0-2 voorsprong, waaronder het eerste doelpunt van Wim Vermazen in dienst van de Loe Boys. Eerste helft was nog een beetje een wedstrijd, maar na de rust werden onze Waalse vrienden overklast met snel combinatievoetbal en loopacties op de goede momenten.

Bijzonderheden: Guy Jaspars maajemt voor de wedstrijd even, waardoor een kwart van het veld eigenlijk zou moeten worden afgezet. Deze walm blijft tot ver na de rust hangen. Zou dit toch iets met het feit te maken hebben dat Guy keeper is voor deze wedstrijd …. Verder begint de wedstrijd een uurtje later, aangezien er twee wedstrijden zijn gepland op dezelfde tijd. Het extra uurtje wordt gretig aanvaard en een paar Jupilkes worden dan ook burgemeester gemaakt.

10/4/01, 21.30 uur Gronsveld

Loe Boys - Les Enculeurs de Daelhem 8-3

Guy Jaspars, Eric van Caldenborgh, Victor Jaspars, Frans van de Weerdt, Fons van de Weerdt, Jeroen Wijckmans, Roel Goessen, Cor Segers, Victor Dassen.

1-0: Victor Dassen, 2-0 en 3-0: Roel Goessen, 3-1, 4-1: Jeroen Wijckmans, 5-1: Cor Segers, 6-1 en 7-1: Eric van Caldenborgh, 7-2, 8-2: Victor Jaspars, 8-3.

Wederom een overduidelijk overwinning. Deze keer bereikt met gedisciplineerd voetbal. We hadden dan ook voldoende mensen (4 wissels). Het systeem om iedere keer dezelfde wissels te doen, werkte perfect.

Bijzonderheden: na 2 lavages d'oreilles wil de tegenstander weer tegen ons spelen (26 april, zie verslag wat binnenkort verschijnt.)

12/4/01, 21.30 uur Visé

Visé - Loe Boys 8-5

Theo Huveners, Igor Reintjens, Victor Jaspars, Nico Dassen, Fons van de Weerdt, Roel Goessen, Victor Dassen.

1-0, 2-0, 3-0, 4-0 (e.d. Fons van de Weerdt), 4-1: Victor Jaspars, 4-2: Fons van de Weerdt, 5-2, 6-2, 7-2, 8-2, 8-3: Igor Reintjens, 8-4: Roel Goessen, 8-5, Nico Dassen.

Uiteindelijk komen we nog geflatteerd goed weg, maar het was wel een les die we niet snel zullen vergeten. Voor mij was het een hele nieuwe v-h-k-n-d-m-ervaring. Na de wedstrijd toch nog gezellig in pub TL. Daarna is nog een delegatie naar het clublokaal gegaan tot een uur of sluiting. Daar doen we uiteindelijk toch voor.